Team: Stefano Lanotte

Typology: Private House

Cliente: Private
Location: Cernusco sul Naviglio, Mi, Italy
Year: 2014
Project status: completed

Photo: Marta Carenzi
 

House restoration in the Cernusco sul Naviglio' center.

The renovation has touched the façade and the entrance, with the creation of a new lifts zone. Window and window blinds have been replaced. The project's attention has been focused on changing the image of the house in a context of 1960's villas. The entrance with a new shelter and cleaner and rational outdoor completes the architecture. 

 

why associati architettura design landscape, rinnovo abitazione

SPN

why associati architettura design landscape, rinnovo abitazione
why associati architettura design landscape, rinnovo abitazione
why associati architettura design landscape, rinnovo abitazione
why associati architettura design landscape, rinnovo abitazione